MÅN-FRE: 10-18

LÖRDAG 10-15

BLOMMOR TILL FEST

Att dekorera med blommor är ett enkelt och vackert sätt att skapa en festlig atmosfär vid alla typer av tillfällen. Men det kan ibland kännas överväldigande att själv ta hand om blomsterarrangemang. Det är här vi på Gumman Grön kan hjälpa till.

Vi har lång erfarenhet av att ordna med blommor till allt från bröllop och kalas till begravningar. Vi förstår att varje tillfälle är unikt och därför skapar vi anpassade lösningar för varje kund. Vi kan hjälpa dig att välja rätt blommor och färger för att skapa den atmosfär du vill ha.

Vi tror också att det är viktigt att inte krångla till det när det gäller blomsterarrangemang. Enkla arrangemang kan vara lika vackra som mer avancerade. Vi strävar alltid efter att skapa enkla, men ändå eleganta, lösningar som passar både din budget och stil.

Så oavsett om det handlar om att skapa ett romantiskt bröllopsarrangemang, en färgglad födelsedagsbukett eller en värdig begravningsdekoration, så är vi på Gumman Grön här för att hjälpa dig. Kontakta oss med dina funderingar så hjälper vi dig att skapa den perfekta blomsterarrangemanget för just ditt tillfälle.

KONTAKTA OSS