MÅN-FRE: 10-18

LÖRDAG 10-15

INREDNINGSUPPDRAG

På Gumman Grön förstår vi att inredning är mer än bara val av färger och möbler. Det handlar om att skapa en miljö som passar dina behov, reflekterar din personlighet och skapar en känsla av lugn och harmoni. Oavsett om du vill ha en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och rustik look, så hjälper vi dig att hitta din egen unika stil.

Vi är också experter på balkonginredning, där vi kan skapa en vacker och funktionell utomhusyta som du kommer att älska att använda. Vi har kunskap om vilka växter som passar bäst på en balkong, vilka möbler som fungerar bra och hur du kan utnyttja ytan på bästa sätt. Vi ser också till att skapa en balans mellan estetik och funktionalitet så att din balkong blir en plats där du kan koppla av och njuta av solen.

Förutom inredning för det egna hemmet kan vi också hjälpa dig med att styla inför en försäljning av din bostad. Vi vet att det kan vara en utmaning att visa upp ett hem på bästa möjliga sätt för att locka till sig potentiella köpare. Med vår hjälp kan vi skapa en inbjudande miljö som ökar chanserna att få en snabb försäljning till det pris du vill ha.

Så oavsett vad dina behov är inom inredning, balkonginredning eller stylning för försäljning, så är vi på Gumman Grön här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för en konsultation eller låt oss ta hand om hela jobbet åt dig. Du bestämmer – vi ser möjligheter!

KONTAKTA OSS